0725 - 59 99 55monika-lepsza@wp.pl
Välj en sida

Städ i Halmstad

Städ i Halmstad

Här på vår eminenta och kundserviceinriktade byggfirma, SM Bygg & Städ får du förutom hjälp med bygg även hjälp med det mesta som innefattar städ i Halmstad med omnejd. Vår filosofi är att vi aldrig är nöjda innan du som kund är 100 procent nöjd med allt som vi har hjälpt dig med i form av arbete, resultat och erhållen kundservice. Med vår hjälp får du ett fräscht och dammfritt hem eller kontor enligt dina önskemål. Vi hjälper både till med små uppdrag och uppdrag som är mer omfattande och som kräver mer tid och resurser att slutföra. Vi är av den uppfattningen att det varken finns ett för litet- eller ett för stort uppdrag för oss.

RUT-avdrag

Vi hjälper som sagt både företag och privatpersoner. Om du råkar tillhöra den senare kategorin, så kan det vara bra att känna till RUT-avdraget, som alla privatpersoner kan använda sig av, då de anlitar oss på SM Bygg & Städ för ett städuppdrag. RUT-avdraget är en av regeringen beslutad skatterabatt, som i skrivande stund ger rätt till 50 procents avdrag på all arbetskostnad, då man anlitar ett städbolag likt vårt. Om du vill veta mera om vad detta innebär för just dig, så kan du höra av dig till oss på SM Bygg & Städ. Våra medarbetare kan hjälpa dig att reda ut det som du är osäker på kring detta.

Övriga tjänster

Förutom tjänster inom bygg och städ, så erbjuder vi även tjänster för dig som är intresserad av murning, putsning, tapetsering och målning med mera. Vi vill kunna vara det företag som du kontaktar allra först, då¨du är i behov av hjälp inom bygg- eller städbranschen här i Halmstad eller dess närhet. Med hjälp av oss får du ett perfekt resultat, som du verkligen kan vara helt nöjd med.